Ziedputekšņi

PUTEKŠŅU sastāvā ir ogļhidrāti, vitamīni, neaizstājamās aminoskābes, olbaltumvielas,minerālvielas, fermenti u.t.t., šīs ir tās uzturvielas kas nepieciešams cilvēka organisma augšanai un attīstībai. Putekšņu lietošana normalizē vielmaiņu, samazina nervozitāti, uzlabo miegu  un ieteicams lietot slimniekiem atveseļošanās periodā pēc smagām infekcijas slimībām, traumām, operācijām.

Ziedputekšņu lietošana normalizē zarnu trakta funkcijas un mikrofloru. Putekšņos esošās antibakteriālās vielas nomāc kaitīgās mikrofloras attīstību zarnās un atjauno bakteriālo līdzsvaru. Lai uzlabotu ēstgribu, vairotu spēkus, darbaspējas un stiprinātu organisma aizsargspējas.

Lietošana: Ieteicams lietot ēšanas laikā vai pēc ēšanas. 20 g (1 ēdamkarote ar kaudzīti) dienā, 3-5 gadus veciem bērniem deva ir aptuveni 12 g (1 tējkarote ar kaudzīti) dienā, bet 6-12 gadus veciem bērniem – 16 g (1 ēdamkarote) dienā. Profilaksei devu var lietot no rītiem, ārstniecības nolūkos – sadalīt devu trīs daļās. Lietojot ziedputekšņus 1-3 mēnešus kursa veidā, ieteicams gadā apēst vismaz 250-300gr.

2.50 EUR/100gr